Коледен интериор за 10 минути

Вече е начало на декември и е време да започнем вълнуващите коледни приготовления. Ето защо бързаме да споделим няколко идеи за дома, които ще бъдат чудесен тандем с коледните песни, горещия шоколад, мекото топло одеало и коледния пуловер. Нека заедно създадем коледната идилия в дома ви!

Ето ги и нашите предложения:
Добавяки няколко възглавнички с празнични мотиви, вашия диван ще стане иделано местенце за гледане на коледни филми с чаша горещ чай или какао в ръка.

По същия начин заменяме възглавничките и в спалнята, които ще са прекрасен дует с ново коледно шалте. Така няма да е нужно да променяме чаршафите, а само ги покриваме с шалтето и акцентираме с възглавничките.

Възглавничките са подходящи и за трапезарията. Сложете няколко на столовете. Така те ще придобият невероятен чар и кокетност.

Да не забравим и за покривката или тишлайфера. Те могат да са както с коледни мотиви така и много изчистени, но в такъв случай ще е удачно да добавите няколко цветни акцента в салфетките.

За пердетата съвсем не е нужно да търсим някакви специфични цветове и шарки. Отличен вариант ще са завеси от натурални материи с меки пастелни цветове, най-вече нюанси на бялото и бежовото. Те са изключително универсални и се вписват във всеки стил и интериор.

А за тези от вас, които търсят смели решения, завеси от кариран плат ще са перфектно хрумване. Възможни са различни цветови решения от черно-бяло до класическо червено каре, в зависимост от интериора.

Още няколко идеи за прозорците, на които няма възможност да се сложат завеси (най-често в кухнята) или, ако просто предпочитате щори.

И за финал може да добавим последен шрих, като нанижем няколко играчки за елха на корда и ги закачим на корниза. Вместо играчки може да използвате лампички, или и двете.

Следвайки тези прости стъпки домът ви ще стане част от вашата коледна приказка! Ще се радваме да ви съдействаме в създаването й!