Специална Оферта за детска стая: Сега с отстъпка!

Скандинавската концепция за обзавеждане на детска стая не се базира само на естетиката – основополагаща е ролята на цветовете, които влияят на настроението, поведението, концентрацията и емоционалното благополучие на детето.

Характерни са естествени и спокойни цветове, които се срещат в природата. Така се създава пространство, в което децата могат да се развиват хармонично и да изразяват своите творчески стремежи.

Някои цветове, като бледо лилаво или светлосиньо, се свързват с по-добър сън. От друга страна, ярките и наситени цветове са стимулиращи и водят до по-голяма възбуда. При обзавеждане на детска стая в скандинавски стил фокусът е върху създаване на хармонична обстановка, която допринася за уравновесяване на детето.

 

Важно е също така да се използват сертифицирани натурални материали и нетоксични бои. Това доприная както за здравето на децата, така и за тяхното добро умствено и физическо развитие.

Не на последно място е практичността на този стил. Даже ако стените и мебелите са бели, с няколко акцента стаята се преобразява и става закачлива! Достатъчно е да се добави цветно одеялце и възглавнички, постери, детски играчки, аксесоари от ратан или бамбук – и стаята е готова! Всичко това лесно се заменя, когато детето пораства.

Ето и вълнуваща новина! В момента предлагаме отстъпки до 40% на продуктите на скандинавския бранд Bloomingville. И не само това! Предлагаме отстъпка на пердета и щори по поръчка! Разгледайте нашия асортимент, допълнен с привлекателни намаления. Всички продукти се съчетават по цвят и са способни да преобразят без много усилия всяка детска стая!

 

Детски играчки

 

Мека играчка МОЕ

 

Очарователната котка с чанта е изработена от мек памук с шарка на цветя. Чантата може да се използва за играчки или за да се скрие котката в нея и нека така забавлението да започне!

 

Производител: Bloomingville

Състав: 60% памук, 40% лен, пълнеж: 100% Polyester. За деца +0 месеца.

Размер L28xH44xW5 cm.

Редовна цена: 78 лв

Отстъпка: 30%

Цена с отстъпка: 54,60 лв

 

Игрален ветеринарен комплект Doran от лотосово дърво

 

Игралният комплект от лотосово дърво е идеален за ролеви игри. Децата ще се впуснат в грижи за плюшените пациенти.

Този продукт е FSC® сертифициран.

 

Производител: Bloomingville

Размер: L60xH14 см.

Състав: FSC®100% лотос, 100% памук, РР. 

Редовна цена: 58 лв

Отстъпка: 40%

Цена с отстъпка: 34,80 лв

 

Престилка Brun Apron от 100% памук

 

Използвайте я, когато децата рисуват или искат да помогнат в готвенето, за да направите изжияването още по-уютно и забавно.

 

Производител: Bloomingville

Състав: 100% памук

Стара цена: 49 лв

Отстъпка: 40%

Цена с отстъпка: 29,40 лв

 

Постери, Закачалки и Одеяла

 

Постер Oya

   

Постер със закачлива илюстрация на четирите сезона. Рамката е изработена от борова дървесина, боядисана в бяло. Илюстрацията показва как зайчето и времето се променят през четирите сезона на годината.

 

Производител: Bloomingville

Размер: L52xH72xW1 cm.

Редовна цена: 117 лв

Отстъпка: 20%

Цена с отстъпка: 81,90 лв

 

Одеяло Vigge Throw

Очарователно одеялце, изработено от Oeko-Tex сертифициран памук. С изображение на Луната, Слънцето и други фигури на небесна тематика.

 

Производител: Bloomingville

Размер: L100 x W80 cm.

Редовна цена: 107 лв

Отстъпка: 40%

Цена с отстъпка: 64,20 лв

 

Закачалка Billy от МДФ и лотосово дърво

   

Сладка закачалка на фермерска тема, подходяща за декорация. Изработена в топла и приятна цветова гама.

 

Производител: Bloomingville

Състав: МДФ и дърво от лотос

Размер L42xH21xW6 cm.

Редовна цена: 68 лв

Отстъпка: 20%

Цена с отстъпка: 54,40 лв

 

Закачалка Aranya

 

Изработена от естествен ратан и е перфектна за малки дрешки.

 

Производител: Bloomingville

Състав: 100% естествен ратан

L30xH17 cm.

Редовна цена: 14,50 лв

Отстъпка: 20%

Цена с отстъпка: 11,60 лв

 

Детски сервизи от каменина

 

Комплект Meadow от каменина в подаръчна кутия

 

     

Сервизен комплект с умилителен мотив на цветя и пеперуда. Състои се от 3 части; чиния, купа и малка чаша, които ще придадат неповторим чар на масата. Доставя се в красива подаръчна кутия.

 

Производител: Bloomingville

Размери  D7xH7/B:D11,5xH6,5/P:D21 cм

Състав: каменина

Редовна цена: 69 лв

Отстъпка: 20%

Цена с отстъпка: 55,20 лв

 

Комплект Cilan от каменина в подаръчна кутия

 

       

Сервизен комплект с цирков принт ще зададе тон на всяка маса. Комплектът от три части включва чиния, купа и малка чаша. Доставя се в красива подаръчна кутия.

 

Производител: Bloomingville

Състав: каменина

Размери  D7xH7/B:D11,5xH6,5/P:D21 cм

Редовна цена: 72 лв

Отстъпка: 20%

Цена с отстъпка: 57,60 лв

 

Подкрепа на добра кауза

 

Bloomingville съчетава красотата на своите продукти с ангажимента си към обществото. При покупка на техните продукти, част от средствата отиват в подкрепа на UNICEF, помагайки за подобряване на условията на децата по света.

 

Пердета и щори по поръчка с 10% отстъпка

 

Изпратете ни снимка на вашата детска стая и ние ще ви предложим най-подходящите пердета или щори, които ще съответстват на стила, конфигурацията на прозорците и индивидуалните нужди относно степента на затъмняване.

 

Ако сте заинтересовани от предложението ни, заповядайте в нашия шоурум „OXI’S“ на бул. Арсеналски 117. Продуктите на Bloomingville можете също така да поръчате чрез куриер, като изпратите вашия избор и данни за доставка по Viber на номер 0879650333. Ние ще ви изпратим продуктите с наложен платеж.

Важно: При доставка с куриер имате право да върнете стоките в срок до 2 седмици от момента на доставка за ваша сметка или в нашия шоурум, при условие че сте запазили продукта и опаковката в оригиналния им вид.